Cerere Rugăciune

*
*
*
 
 • Bună!
  Eu sunt Bogdan din Craiova. Cred ca Domnul Isus e viu în veci! Sunt mai sigur de acest adevăr decât de faptul ca eu respir chiar în acest moment. Asta nu ma face creștin și nici nu înseamnă credință adevărată, poate doar draceasca, pentru ca și ei cred asta și știu.
  În urma cu 3 luni am făcut afirmația ca nu voi mai ceda niciodată în fata lui Satan, orice ar fi, l-am atenționat în mod direct. Și cum mândria vine înaintea căderii, acum trăiesc într un fel Iadul pe pământ. Va cer sa va rugați pentru mine sa ma pot ridica, prin puterea Lui și sa merg înainte, astfel încât Duhul sa producă în mine nașterea din nou.
  Recunosc faptul ca am cautat Împărăția Lui prin puterea mea și prin neprihănirea mea. De aceea căderea a fost crunta. La ce a făcut Dumnezeu în viata mea și ce am trăit în mod supranatural pot spune ca uneori ma întreb dacă sunt întreg la minte. Eu fără El nu pot nimic, nu pot birui nicio patima care a avut și mai are încă stăpânire asupra mea. Voi mai face o ultima încercare, prin aceea ca voi pune toate patimile și dependentele mele la Crucea Lui și asupra Lui și prin credinta în El , El însuși sa mi dea puterea de a le birui și a merge pe calea cea îngustă. Mai mult de atât este peste puterile mele care sunt 0%.
  Rugați-va pentru mine!
 • Pacea Domnului!
  Va cer sprijin in rugaciune oentru fratele meu de trup si de credinta, Igna Ioan-Daniel, care abia de Rusalii a facut legamant in apa botezului.
  Are o afacere de unde isi castiga painea pentru familie si din 2019 nu a mai mers bine, iar de anul trecut, deloc.
  Situatia este grea, el a incercat tot ce a stiut oentru a resuscita afacerea, dar nu a functionat. Acum este la un pas de deznadejde.

  Va solicit sprijinul in rugăciune ca Domnul sa-l călăuzeasca si sa-i dea intelepciune in situatia asta. Daca este sa nu mai faca afacerea, sa ii dea pace in inima, si dacă este sa functioneze cu binecuvantare de la El, sa îi deschida zagazurile binecuvantarii si sa il ajute.
  Multumesc pentru ajutor si Domnul sa va răsplătească!
  Nicolae Igna
 • Pace! Va rog sa va rugați pentru mine ca Domnul sa intervină în dreptul meu .Trec prin situație dificila și numa Domnul mai poate face ceva !Simt ca de nu intervine Domnul ma prăbușesc cu totul!Mulțumesc și Domnul sa va binecuvinteze.
 • Vă rog să vă rugați pentru vindecarea trupească și sufletească și pentru eliberare de neputințe, slabăciuni, intuneric, și toate cele care ma tin departe de lumină și dragostea lui Dumnezeu, pentru a putea ajunge la mantuire cat mai curand posibil. Mihai Alexandru Borzos. Multumesc
 • Va rog sa va rugati Pentru sănătatea sufletească și trupească și pentru eliberare. Mihai Alexandru Borzoș. Mulțumesc
 • Buna seara! Multumim lui Dumnezeu ca ne-a invrednicit sa avem acces la acest site. Am nevoie de ajutor la examene, ma simt coplesit de cat de multa materie este, de cat de multe exercitii am, dar cred ca voi ma puteti ajuta sa mi se lumineze mintea si sa am liniste sufleteasca, cerand ajutor lui Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne dea mantuire tuturor! Doamne ajuta!
 • Buna seara! Multumim lui Dumnezeu ca ne-a invrednicit sa avem acces la acest site. Am nevoie de ajutor la examene, ma simt coplesit de cat de multa materie este, de cat de multe exercitii am, dar cred ca voi ma puteti ajuta sa mi se lumineze mintea si sa am liniste sufleteasca, cerand ajutor lui Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne dea mantuire tuturor! Doamne ajuta!
 • Va rog daca vreti rugativa si pentru mine sunt foarte bolnav, Dumnezeu sa se indure de mine si sa ma vindece, Viorel
 • Pacea Domnului! Fiti binecuvantati!
  Vin inaintea dumneavoastra si va rog din suflet sa va rugati pentru mine , m-am simtit foarte rau , nu ma pot misca , nu pot merge, am facut un CT si rezultatul a fost metastaze creier .. astazi trebuie sa fac din nou RMN .. rugati-va ca Domnul sa se indure si sa dea vindecare si sa fiu o marturie pentru toti de aici ca Dumnezeu este mare si toate sunt in controlul Lui!!
  Multe binecuvantari! Sarbatori cu Domnul!
  Alexandroaie Anisoara
 • Am nevoie de rugaciune pt fiul meu. Are 10 ani si nu mai are nici o pofta de scoala, nici o atractie fata de teme si de educatie. Mentionez ca este la a 3a invatatoare iar anul acesta nu a fost unul usor datorita pandemiei. Rezultatele se resimt. Va rog sa va rugati pt el, sa simta din nou bucuria de a trai. Amin.
 • Buna ziua.
  Va rog sa faceti o rugaciune si pentru sefa mea STANCU ADRIANA care maine va fi la operatie ca Isus fiul lui Dumnezeu sa se atinga de ea si sa ii vina in ajutor ca doar el poate cunoaste suferinta omului.

  Multumesc si Dumnezeu sa va binecuvinteze osteneala.
 • Va rog frumos sa ma sprijiniti in rugaciune ca sa imi gasesc un loc de munca potrivit, caut de ceva timp.. si ca Domnul sa ma intareasca!
  Domnul sa va rasplateasca!
 • Vreau sa va rugati pentru incetarea epidemiei de coronavirs
 • Vreau Sa va rugati pentru mine si familia mea

Formular Cerere De Rugăciune

Mărturisiţi-vă unii altora păcatele și rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. - Iacov 5:16