Istoria Bisercii

Deschiderea bisericii are loc la data 15 noiembrie 1998, la un an de la începerea lucrărilor la biserica din cartierul Plopi din Timișoara

Biserica Penticostală Gosen din Timișoara își are începuturile în anul 1998. Credincioșii se adunau în grupuri mici pe la case. Biserica se deschide în anul 1998, la data de 15 noiembrie. La prima întâlnire participă foarte mulți credincioși din cartierul Plopii care frecventau alte bisericii din oraș și devin membri acestei bisericii. Conducătorul bisericii este ales fratele prezbiter Todor Ioan sub îndrumarea bisericii penticostale Elim din Timișoara de care aparținea biserica.

De-a lungul timpului

Biserica Gosen Timișoara

1998

Prima poza pe terenul unde se va construi biserica

Biserica se deschide în anul 1998, la data de 15 noiembrie. La prima întâlnire participă foarte mulți credincioși din cartierul Plopii care frecventau alte bisericii din oraș și devin membri acestei bisericii.

2001

Primul botez din Biserica Gosen Timisoara

Odata cu deschiderea bisericii, toti mai multi credinciosi, au devenit membri, iar in ziua de 18 din luna februarie a anului 2001, are loc si primul botez al bisericii.

2006

Biserica intră pentru prima oara în renovare

Odata cu ordinarea fratelui Todor Nelutu ca diacon al bisericii, dupa ce fratele prezbiter Todor Ioan se retrage din cauza unei boli, biserica intra în renovare capitală.

2020

Biserica intră din nou în renovare

De data aceasta biserica intra din nou in renovare completa primind o noua reconstructie eleganta. In anul 2021 in luna mai este oficiata și slujba de ordinare a primul pastor al bisericii fratele Todor Neluțu